+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 25 жовтня 2018

День маркетолога

25 жовтня 2018 року на кафедрі маркетингу Уманського НУС продовжилося свято, присвячене Дню маркетолога.

Членами журі були:

Оксана Георгіївна Пенькова – завідувач кафедри маркетингу, д.е.н., доцент;

Юрій Анатолійович Цимбалюк – заступник декана з начальної роботи факультету економіки і підприємництва, к.е.н., доцент;

Марина Валеріївна Сільвейстрова – керівник відділу маркетингу Будівельного супермаркету «Євродім»;

Ярослав Олегович Сесь – художник-оформлювач відділу внутрішньої реклами Торговельного центру «EpicentrK».

Найкращий спосіб протестувати фахівця з маркетингу - дати йому можливість реалізувати творчий проект. Тому учасникам було запропоновано презентувати свої команди в наступних номінаціях:

  1. Презентація команди.
  2. Конкурс «Казка про маркетолога».
  3. Відеозвіт «Маркетологи Уманського НУС – соціально-відповідальні громадяни».

Члени журі по черзі виступили перед аудиторією. Вони наголосили на чудовій атмосфері, гарних результатах, цілеспрямованості, індивідуальності, творчості та креативності команд.

Перше місце зайняла Команда № 2 «Венум» з казкою «Три підкови» та соціальним роликом про чисте довкілля (Катерина Закрижівська, Вадим Турчак, Марина Маєвська, Олександр Гула, Альвіна Кивгила).

Друге місце зайняла Команда № 3 «Гепард» з казкою «Зуби бобра» і соціальними роликами про охорону природи та донорство крові (Володимир Гасюк, Олександр Колонтай, Максим Сушкета, В'ячеслав Скрипник, Валентина Бойцун).

Третє місце зайняла Команда № 1 «Хоробре серце» з казкою «Скарб життя» та соціальним роликом про дитячий будинок (Владислав Луба, Богдан Крутас, Тетяна Вігор, Аліна Дрозд).

Четверте місце зайняла Команда № 4 «I stop» з казкою «Парфюмер» (Сергій Кондратюк, Вікторія Славинська, Таїса Веремйова, Євген Захарія).

Після нагородження сертифікатами усі присутні студенти, викладачі та запрошені гості продовжили спілкування частуванням солодощів.

Щиро вітаємо усіх З Днем маркетолога! Бажаємо кар’єрного росту, задоволення від роботи, сучасного креативного мислення та отримання прибутку!

 

Діана Соковніна, Валентина Лементовська – доценти кафедри маркетингу