+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 15 вересня 2016

Спортивне свято

З метою виховання у студентів бажання займатися фізичною культурою та спортом, створення атмосфери емоційного підйому,  виклику почуття гордості за отримані результати та привиття зацікавленості до здорового способу життя – 13 вересня відбулося традиційне Спортивне свято «Спортивна молодь – спортивна нація» для студентів І курсу факультету економіки і підприємництва.

Розпочалося свято з конкурсу пісні та строю. Потім під час естафет всі першокурсники  провели свої перші змагання в спритності і швидкості.  На футбольному та волейбольному майданчику велися турніри між студентами різних спеціальностей. Не зважаючи на запеклі вирії на спортивному майданчику, свято пройшло в емоційній дружній атмосфері. Ще довго по закінченні змагань студенти весело обговорювали свої вдалі і не дуже старти, знайомилися і спілкувалися між собою.

Крім участі в захоплюючих та емоційних естафетах проводилися виступи студентів у конкурсі римованого слова у віршах та піснях, провели конкурс газет.

Найактивніших учасників було відзначено грамотами. Вітаємо переможців! А всім бажаємо здоров’я, успіхів у навчанні, нових досягнень і гарного настрою щодня! 

 

Ольга Семенда, старший викладач кафедри маркетингу