+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 19 грудня 2016

Стажування у вищому навчальному закладі Словаччини

Для забезпечення високої якості навчальної роботи викладачі кафедри маркетингу регулярно підвищують свій професійний рівень, вивчаючи досвід провідних навчальних закладів, у тому числі і закордонних.

Так у грудні викладач кафедри маркетингу, кандидат економічних наук Ірина Корман проходила стажування у найбільшому приватному навчальному закладі Словаччини – Пан-Європейському Університеті (м. Братислава).

Під час стажування розглядалися методи підготовки студентів і організація навчального процесу у Пан-Європейському Університеті, зокрема історія і міжнародні зв’язки університету, освітні принципи, наукові дослідження, які приносять інноваційні та соціально значущі знання, науково-освітня робота, прогресивне оновлення навчальних матеріалів, організація і графік навчального процесу, органи академічного самоврядування, робота з популяризації науки, а також її організаційні та практичні аспекти.

Присутні мали можливість ознайомитися з навчальним процесом університету, умовами навчання і побуту, відвідати бібліотеку, поспілкуватися зі студентами.

 

Ірина Корман, викладач кафедри маркетингу