+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 18 лютого 2018

Участь доцента кафедри маркетингу у Міжнародній конференції «Дорадництво як інструмент сільського розвитку: досвід Латвії для України»

Доцент кафедри маркетингу Макушок Ольга Василівна  взяла  участь у  Міжнародній  конференції «Дорадництво як інструмент сільського розвитку: досвід Латвії для України», яка відбулася в рамках проекту «Зміцнення системи дорадництва для інтеграції сільського сектору в спільний ринок ЄС»  28 листопада у Київському кооперативному інституті бізнесу і права. Метою конференції було обговорення проблем сільського розвитку і дорадництва в Україні та вивчення латвійського досвіду формування спроможної та ефективної системи дорадчих служб.

Участь у заході взяли народні депутати, науковці,  представники Посольства Латвії в Україні, Посольства США в Україні, Мінагрополітики, українських та латвійських державних організацій.

В ході дискусії під час конференції було обговорено питання ролі дорадництва у розвитку фермерських господарств та кооперації, синергії співпраці для сільського розвитку, участі сільських громад у розвитку дорадництва та  подальшої співпраці українських та латвійських дорадників.

   

Ольга Макушок,  доцент кафедри маркетингу