+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 23 лютого 2024

Чергове засідання студентського наукового гуртка

28 вересня 2016 року на кафедрі маркетингу відбулося засідання наукового гуртка. Згідно з планом-графіком було заслухано результати проходження виробничої практики студентів спеціальності «Маркетинг».

Особливий інтерес викликала доповідь студента 41-ма групи Власюка Дениса, який прозвітував про проходження практики в ПП «Фенікс Агро». Зокрема він проаналізував маркетингову діяльність підприємства, його організаційну структуру, розповів про конкурентні переваги ПП «Фенікс Агро».

В доповіді відзначено, що  Fenix Agro – прогресивна компанія, яка займається дистрибуцією концентрованих кормів і зернотрейдінгом. На ринок кормів України вона увійшла в 2010 році з девізом «компанія, яка не просто грає за правилами ринку, а й змінює їх». Підприємство постачає кормову сировину профільним асоціаціям України, зокрема членам Асоціації виробників молока, Асоціації свинарів України та Асоціації «Союз птахівників України».

Студенти ІІІ – V курсів брали активну участь в обговоренні доповідей, зокрема основну увагу звернули на особливості формування асортименту продукції, конкурентні переваги підприємств-баз практики, наявність консультативного сервісу, рівень компетентності персоналу, іміджеві позиції компаній, зв'язки з громадкістю, наявність та реалізацію програми корпоративного волонтерства.

 

 

Тетяна Бортник, доцент кафедри маркетингу,

Денис Власюк, студент 41-ма групи

Останні новини

Всі новини