+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 14 березеня 2018

Засідання студентського наукового гуртка

14 березня 2018 р. на кафедрі маркетингу відбулось чергове засідання студентського наукового гуртка. Керівник гуртка Тетяна Бортник підвела підсумки проведення наукових заходів у І семестрі 2017-2018 н.р.

Завідувач кафедри д.е.н. Оксана Пенькова подякувала студентам за активну участь в наукових заходах кафедри. Почесними грамотами нагороджено переможців І туру Всеукраїнської олімпіади: КатеринУ Полулях (41-ма група), Володимира Гасюка (21к-ма група), Віталія Гончарука (31-ма група), Дмитра Семенду (31-ма група) та призера конкурсу наукових студентських робіт Дениса Власюка (11м-ма група). Також грамотами відзначено студентів-маркетологів які зайняли призові місця на олімпіаді з інших дисциплін: Максима Розводського за 2-ге місце з дисципліни  «Психологія», Лілю Стасюк за 3-тє зайняте місце з дисципліни «Економічна теорія».

Студентам запропоновано взяти участь у  ІІ турі Всеукраїнської олімпіади з маркетингу в м. Одеса та з дисципліни «Аграрний маркетинг» в м. Мелітополь.

Старший викладач кафедри маркетингу Ольга Семенда ознайомила студентів з основними аспектами та методологією написання тез  доповідей на наукову конференцію в контексті підготовки до Всеукраїнської студентської наукової конференції, приуроченої 215-річчю від дня народження О.Д. Нордмана.

 

Тетяна Бортник, керівник гуртка, доцент кафедри маркетингу