+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 14 квітня 2017

Зустріч партнерів Британської Ради

З 2016 року Уманський національний університет садівництва є партнером Британської Ради в Україні у рамках проекту «Активні громадяни».

«Активні громадяни» – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Проект започатковано у 2009 році та реалізується він у більше ніж 40 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії.

У квітні в м. Києві відбулася зустріч партнерів Британської ради з метою координації подальшої співпраці. Уманський НУС представляла викладач кафедри маркетингу Ірина Корман.

На зустрічі було розглянуто найкращі проекти, підведено підсумки співпраці за минулий рік і визначено пріоритетні напрямки на майбутнє. За минулий рік у рамках програми «Активні громадяни» було залучено до співпраці 53 організації, охоплено 22 області України, реалізовано 168 проектів на загальну суму 1 304 тис.грн. Основні теми проектів – освітні, соціальні, інфраструктурні, мистецькі, спортивні, культурні та побудова діалогу.

На майбутній рік пріоритетними напрямками розробки проектів визначено безпеку і міжрегіональне співробітництво.

Уманський НУС, як партнер Британської Ради, проводить активну роботу щодо підтримку ініціатив, спрямованих на розвиток громад та на підсилення громадської активності серед молоді.

 

 

Ірина Корман, викладач кафедри маркетингу