+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 13 жовтня 2016

Зустріч з потенційними роботодавцями

12 жовтня студенти-маркетологи разом з доцентами Ольгою Макушок та Іриною Корман відвідали День відкритих дверей, який проводила агроконсалтингова компанія «Дикун Глобал Консалт», яка розвивається стрімкими темпами не лише в Україні, а й у світі. Все більше і більше компаній звертаються до професіоналів за отриманням консалтингових послуг, організацією ділових поїздок, адже це є не від’ємною частиною життя сучасного бізнесмена. Від професійної консультації, вчасно отриманої інформації залежить успіх і досягнення високих результатів підприємства.  

З моменту її заснування в 2002 році, компанія працює у сфері аграрного бізнесу. Це не просто консультаційна компанія у сфері інвестицій та інновацій, а професійна згуртована команда з розгалуженою мережею партнерів по всьому світу, яка націлена на досягнення результату в кожному проекті, серед яких: Всеукраїнська Аграрна Рада, Асоціація Виробників Молока, Асоціація свинарів України, профільні онлайн портали: milkua.info, pigua.info, agravery.com, друковані спеціалізовані видання «Молоко і Ферма» та «Прибуткове свинарство», торгові компанії «Фенікс Агро» та «ДК Вет», аграрні бізнес-тури за кордон в понад 20 країн світу, організація та проведення галузевих заходів у молочному скотарстві, свинарстві, рослинництві, аналітичний відділ, соціальні проекти з популяризації споживання молока та молочних продуктів, продакшн-студія AgroTV Ukraine з каналом на YouТube.

Саме тому співпраця в напрямку стажування студентів Уманського НУС в такій успішній компанії, де працює понад 200 молодих, креативних, ініціативних людей, більшість з яких є випускниками нашого вузу, буде досить корисною для майбутніх спеціалістів. 

Даний захід проводився з метою відбору студентів для проходження виробничої практики та подальшого працевлаштування в даній компанії. Провідні спеціалісти компанії ознайомили студентів з основними проектами їх діяльності, розповіли про свої кар’єрні здобутки та засоби їх досягнення, провели екскурсію по всіх відділах компанії.

Ольга Макушок, доцент кафедри маркетингу