+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 14 травня 2021

ЧЛЕНСТВО НПП У ПРОФЕСІЙНИХ ОБ’ЄДНАННЯХ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «МАРКЕТИНГ»

Одним із критеріїв оцінки результатів професійної діяльності НПП є їх участь у професійних об’єднаннях за спеціальністю.

Так, доцент кафедри маркетингу Ольга Макушок віднедавна долучилася до Громадської організації професійного напрямку «Об’єднання маркетологів України», яка функціонує з грудня 2019 року.

Мета ГО “Об’єднання маркетологів України” – об’єднання зусиль українських професійних маркетологів щодо подальшого розвитку українського маркетингу, що має вийти на сучасний світовий рівень. Членство в даній організації має ряд преференцій для наукової спільноти, зокрема: можливість міжособистісного спілкування з професіоналами та колегами з питань управління сучасним бізнесом, стратегії розвитку компанії та інших аспектів маркетингової діяльності (бізнес-форуми, науково-практичні конференції, круглі столи, он-лайн дискусії); створення інформаційної бази наукових шкіл з маркетингу; обмін досвідом, моделях підготовки фахівців з маркетингу тощо.

14 травня 2021 р. відбулось он-лайн засідання ГО «Об’єднання маркетологів України» за участі доцента кафедри маркетингу Ольги Макушок, де було обговорено порядок денний, ухвалено низку важливих рішень, які сприятимуть розвитку Організації. Члени ГО “ОМУ” взяли активну участь в обговоренні ключових питань, надали власні пропозиції щодо подальшої роботи.