+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 25 травня 2023

День науки

День науки – це важлива подія для визнання заслуг науковців, які працюють на благо розвитку науки і техніки в Україні. Вручення грамоти з нагоди дня науки є свідченням поваги до наукової спільноти і стимулом для подальшого розвитку наукових досліджень і винаходів.

Цьогоріч на кафедрі маркетингу були відзначені доцент Ольга СЕМЕНДА  почесною грамотою Уманської районної військової адміністрації та доцент Юрій ЦИМБАЛЮК подякою Уманської міської ради за вагомі професійні досягнення, активну участь у підготовці наукових та науково-педагогічних кадрів, бездоганну працю та з нагоди Дня науки.

 

Вітаємо з нагородженням з нагоди Дня науки!

Це висока відзнака за ваші видатні досягнення у науковій діяльності та внесок у розвиток науки в Україні. Ви показали себе як талановиті та працьовиті дослідники, які здатні розв’язувати складні та актуальні проблеми. Ваші публікації та проекти мають високу цінність та визнання у науковому світі. Ви є прикладом для молодих науковців та студентів, які прагнуть до нових знань та відкриттів. Бажаємо Вам подальших успіхів, творчого натхнення та наукових звершень!

 

Ірина КОРМАН, к.е.н., доцент кафедри маркетингу