+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 02 жовтня 2017

День відкритих дверей компанії «Дикун»

Наприкінці вересня викладачі та студенти спеціальності «Маркетинг» традиційно відвідали День відкритих дверей компанії «Дикун».

З моменту її заснування в 2002 році компанія працює у сфері аграрного бізнесу. Засновником і власником підприємства є Андрій Дикун – випускник Уманського НУС. Головною метою компанії є успішне впровадження сучасних технологій ведення бізнесу в Україні, співробітництво з іноземними компаніями.  Сьогодні на підприємстві працює понад 200 чоловік, значна частина яких – випускники Уманського національного університету садівництва.

Компанія «Дикун» позиціонується на ринку аграрного бізнесу як професійна згуртована команда з розгалуженою мережею партнерів по всьому світу. Саме тому співпраця у напрямку стажування студентів Уманського НУС в такій успішній компанії є досить корисною для майбутніх спеціалістів. 

Під час зустрічі студенти та викладачі мали можливість поспілкуватися зі спеціалістами компанії. Перед студентами виступили Алла Чухрій, керівник комерційного відділу; Євгенія Паніна, HR-менеджер ПП «Фенікс Агро»; Алла Науменко, менеджер АВМ; Наталія Задорожна, менеджер Всеукраїнської агарної Ради з питань експорту та продовольства і Руслана Бутило, керівник аналітичного відділу Асоціації виробників цукру.

Після ознайомчого семінару студентів і викладачів запросили на екскурсію до офісів компаній та презентували приватний навчальний заклад «Український аграрний ліцей». Зустріч пройшла у дружній атмосфері. 

 

Ірина Корман, к.е.н., ст. викладач кафедри маркетингу