+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 27 квітня 2020

Дистанційне навчання: виклик та нові можливості студентів-маркетологів

Сьогодні дистанційне навчання – це необхідність в умовах карантину, що дозволяє успішно продовжувати навчальний процес в режимі онлайн.

Запорукою професійного становлення майбутнього фахівця можуть бути різні шляхи підвищення рівня мотивації, зокрема доступність отримання і вирішення завдань та безпосередній зв'язок з викладачами.

Маркетологи – це креативні та творчі особистості. Наші студенти, як майбутні фахівці цієї професії, визначили свої переваги дистанційного навчання та підготували цікаві презентації.

Першокурсникам подобається, що вони можуть навчатися на відстані, у своєму темпі, бути поруч зі своєю родиною, робити це в будь-який час, мають вільний доступ до навчальних матеріалів, висипаються та не витрачають час на проїзд в транспорті. Відеоролик 11-ма групи. 

Студенти другого курсу відмітили 4 лайфаки: повноцінний сон (відповідно їх розумінню)  та виконання завдань у зручний для себе час,  поєднання процесу вирішування завдань в Moodle та смакування їжею, можливість засвоєння максимально необхідних знань за допомогою інтернет-ресурсів, прояв самостійності та відповідальності. Відеоролик 21-ма групи. 

Старшокурсники активно займаються науковою роботою, виконують завдання, опрацьовують лекції і проходять тестування з відповідних дисциплін, під час навчання слідкують за своїм здоров’ям та приділяють максимум уваги домашнім улюбленцям. Відеоролик 41-ма групи. 

Дистанційна освіта на кафедрі маркетингу – це виклик та нові можливості для студентів-маркетологів!