+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 08 листопада 2018

Екскурсія до Рекламної Майстерні «Шалена Друкарня»

Магістри-маркетологи разом з доцентом кафедри маркетингу Ольгою Макушок в рамках ознайомлення студентів з потенційними об’єктами проходження виробничої практики відвідали Рекламну Майстерню «Шалена друкарня».

Дане підприємство займається виготовлення рекламної продукції, а саме  рекламних вивісок, стендів; рекламою на біг-бордах; виготовленням візиток,  флаєрів, календарів, сувенірної продукції та інше. Крім того, воно є одним з найуспішніших в м. Умані з надання рекламних послуг, оскільки зарекомендувало себе професійністю персоналу, високою якістю, ціновою адекватністю та новітніми креативними рішеннями в наданні послуг клієнтам.  Тому, інформація, отримана на фірмі під час візиту, є дуже корисною та цікавою для майбутніх маркетологів.

Цікаву екскурсію по офісу провів випускник-маркетолог нашого університету Павло Семченко, який обіймає посаду головного дизайнера та плідно співпрацює з кафедрою маркетингу Уманського НУС. Він представив студентам творчу команду фірми, розповів детально про специфіку розробки та друку різних видів рекламної продукції, ознайомив з сучасним обладнання для тиражування, широкоформатного друку та поділився досвідом використання маркетингових інструментів для залучення нових клієнтів.

Спеціаліст з друку широкоформатного обладнання продемонстрував майстер-клас з брендування одягу, а саме термоперенесення плівки на одяг.

Віталій Деньгін, провідний дизайнер фірми, а також наш випускник-маркетолог, поділився зі студентами власним досвідом застосування знань, отриманих в Уманському НУС, надав поради щодо навчання та успішної самореалізації у майбутньому.

Висловлюємо подяку керівництву, а саме виконавчому директору Анні Биковій та всім працівникам офісу Рекламної Майстерні «Шалена Друкарня» і сподіваємося на подальшу співпрацю, у тому числі і як бази виробничої практики студентів.

Ольга Макушок, доцент кафедри маркетингу