+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 11 червня 2019

Міжнародна наукова конференція "Сучасні проблеми економіки, управління, фінансів, страхування та банківської діяльності" в Польщі

6-7 червня 2019 р. в Державній вищій  професійній  школі в Плоцьку (Польща) відбулась 14-а Міжнародна наукова конференція "Сучасні проблеми економіки, управління, фінансів, страхування та банківської діяльності", учасниками якої були викладачі кафедри маркетингу Уманського НУС: завідувач кафедри маркетингу Оксана Пенькова та доценти кафедри маркетингу Віталій Рибчак та Ольга Макушок.

Відкрив конференцію ректор Державної вищої професійної школи у місті Плоцьк, професор Мацей Слодкіта привітав учасників конференції та побажав їм плідної роботи. Ректор також прочитав листа від Ярослава Говіни – Міністра науки і вищої освіти, адресованого учасникам конференції. 

Пленарне засідання відбувалося в трьох сесіях, під час яких обговорювалися сучасні проблеми економіки, управління, фінансів, страхування та банківської справи.

Про особливості маркетингу плодоягідної продукції сільськогосподарських підприємств Черкаської області доповідала д.е.н, доцент Оксана Пенькова. Доцент Ольга Макушок в своїй доповіді висвітлила питання ролі міжнародних проектів технічної допомоги у розвитку сільськогосподарської обслуговуючої кооперації. Конференція відбулася в дружній, творчій обстановці.

 

Ольга Макушок, доцент кафедри маркетингу