+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 26 грудня 2021

Міжнародне наукове стажування «Особливості фінської системи освіти»

З 15 листопад по 24 грудня 2021 доцент кафедри маркетингу Ірина Корман проходила Міжнародне наукове стажування «Особливості фінської системи освіти», організоване державним закладом освіти Фінляндії - Західно-Фінляндським Коледжем спільно із польсько-українською фундацією – Інститутом Міжнародної Академічної та Наукової Співпраці.

Програма реалізувалася за підтримки мерії м. Гуйттінен у партнерстві з місцевими закладами освіти з метою опанування проектного підходу в організації навчального процесу у закладах освіти Фінляндії та підвищення рівня кваліфікації фахівців на основі кращих міжнародних практик та інновацій.

Програма наукового стажування «Особливості фінської системи освіти» становла 180 год (6 кредитів ECTS) аудиторних занять та самостійної роботи. Виїзна частина програми у Фінляндії була поєднана з інтенсивним вивченням англійської мови в Західно-Фінляндському Коледжі та робочими візитами до освітніх закладів різного рівня м. Гуйттінен. Загалом було здійснено 5 візитів, що дало можливість сформувати чітке уявлення про систему освіти Фінляндії.