+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 07 жовтня 2016

Міжнародний проект «Активні громадяни»

Уманський національний університет садівництва було відібрано у якості партнера Британської Ради в Україні у рамках проекту «Активні громадяни».

«Активні громадяни» – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Проект стартував в 2009 році та реалізується більше ніж у 40 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії.

Макушок Ольга, доцент кафедри маркетингу, взяла участь у п’ятиденному Семінарі для фасилітаторів партнерських організацій, який проводився в рамках проекту «Активні громадяни».

Проект фінансується та реалізується у партнерстві з широким колом організацій, що здійснюють свою діяльність на міжнародному, національному та локальному рівнях. Програма направлена на підтримку ініціатив, спрямованих на громадський розвиток та на підсилення громадської активності серед молоді та молодіжних організацій, а також сприяння розвитку освітньої сфери.

В ході проведення семінару учасники мали змогу отримати знання та навички, які сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог та засоби реалізації соціальних проектів у своєму вузі.

 

Ольга Макушок, доцент кафедри маркетингу