+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 11 листопада 2021

Науково-освітня співпраця з польськими колегами

В умовах глобалізації реалізація якісної освітньої діяльності закладами вищої освіти не можлива без тісної співпраці з іншими навчальними закладами, як вітчизняними так і іноземними.

10.11.2021 року, в межах реалізації міжнародної співпраці між Уманським національним університетом садівництва та Академієюім.Якубаз Парадижу у Гожуві-Великопольському (Akademiaim. Jakuba z Paradyża w GorzowieWielkopolskim),  відбулась відкрита лекція для здобувачів вищої освіти галузі знань «Управління та адміністрування», в тому числі спеціальності 075 «Маркетинг». Лектор доктор Анна Собчак (Академіяім.Якубаз Парадижу) розкрила сучасні підходи до трактування сутності підприємництва, визначила основні чинники, що здійснюють вплив на ефективність його провадження, а також вказала напрями адаптації господарюючих суб’єктів до мінливих умов зовнішнього макро- та мікросередовища.

Реалізація подібних проектів дає можливість обмінюватися науково-педагогічним працівникам і студентам науковими здобутками з тих чи інших проблем, знайомитися з іноземним досвідом, а отже розширювати свій кругозір та професійні компетентності.