+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 22 листопада 2017

Олімпіада з маркетингу

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у  2017-2018 навчальному році» з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання їх творчої праці, активізації науково-дослідної роботи студентів університету 22 листопада 2017р.  кафедрою маркетингу проведений І етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю «Маркетинг».

Олімпіада передбачала розв’язування ситуаційних задач та тестування з фахових предметів за допомогою системи Moodle. В олімпіаді прийняли участь 11 студентів ІІІ-ІV курсів, які показали належний рівень знань та за рішенням голови конкурсної комісії  д.е.н., доцента О.Г. Пенькової та її членів: к.е.н., доцента Бортник Т.І., к.е.н., доцента Харенко А.О., к.е.н., доцента Макушок О.В. визначено переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади: 

І місце – Полулях Катерина ( 41- ма),

ІІ місце – Гасюк Володимир (21 к-ма),

ІІІ місце – Семенда Дмитро, Гончарук Віталій (31-ма).

Науково-педагогічний колектив кафедри маркетингу вітає переможців та рекомендує їх до участі в ІІ турі Всеукраїнської олімпіади.

 

 

Ольга Семенда, старший викладач кафедри маркетингу