+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 18 серпня 2023

Підвищення кваліфікації викладачів кафедри маркетингу

Сучасний світ швидко розвивається, викладачі повинні бути в курсі останніх досягнень у своїй галузі, щоб передавати актуальні знання студентам. Тому викладачі кафедри маркетингу регулярно підвищують свою кваліфікацію, щоб вдосконалити свої методи навчання, які є важливими і необхідними аспектами розвитку освіти та досягнення якісних результатів в навчальному процесі.

Так, Ольга СЕМЕНДА пройшла міжнародне підвищення кваліфікації (вебінар) на тему: «АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ ТА ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТ ПРИ ПІДГОТОВЦІ НАУКОВИХ РОБІТ: ЗАРУБІЖНИЙ ТА ВІТЧИЗНЯНИЙ ДОСВІД». 29 травня - 05 червня 2023р. Організатором міжнародного підвищення кваліфікації є Інститут Науково-дослідний Люблінського науково-технологічного парку та IESF Міжнародна фундація науковців та освітян.

 

Викладачі кафедри маркетингу взяли участь у форумі «ДИСТАНЦІЙНА ОСВІТА МАЙБУТНЬОГО: ВИКЛИКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ» за проєктом Розвитку потенціалу вищої освіти Erasmus+ DEFEP «Дистанційна освіта майбутнього: кращі практики ЄС у відповідь на запити сучасних здобувачів вищої освіти і представників ринку праці», що проходила в  м.Миколаїв  20-22 червня 2023 р.

 

Ольга СЕМЕНДА та Ірина КОРМАН  пройшли міжнародне підвищення кваліфікації (вебінар) на тему: «НЕФОРМАЛЬНА ОСВІТА ПРИ ПІДГОТОВЦІ БАКАЛАВРІВ ТА МАГІСТРІВ В КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ТА УКРАЇНІ», що проходило 26 червня - 03 липня 2023 року в м. Люблін (Республіка Польща).

 Ірина КОРМАН та Ольга СЕМЕНДА з 24 липня по 4 серпня 2023 року пройшли програму підвищення кваліфікації працівників закладів вищої освіти з курсу «Маркетинг ІТ-продуктів» від Genesis, української кофаундингової ІТ-компанії, що будує глобальні технологічні бізнеси разом із найкращими підприємцями Центральної та Східної Європи.

 

Підвищення кваліфікації викладачів є ключовим елементом забезпечення високої якості освіти, актуальності навчального процесу та успішного розвитку університету в цілому.