+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 07 липня 2023

Плідна зустріч зі стейкхолдерами

Перегляд і оновлення освітніх програм є важливим процесом, оскільки дозволяє враховувати зміни у суспільстві, науковому розвитку, потребах здобувачів освіти та вимогах ринку праці.

З цією метою науково-педагогічні працівники кафедри маркетингу, студенти спеціальності «Маркетинг» Уманського НУС та представники ТОВ «Ерідон», ТОВ «ДСВ-Україна» й інших потенційних роботодавців 06.07.2023 року провели зустріч на базі селекційно-дослідної станції ДСВ (с. Дубіївка Черкаської обл). Під час даного заходу стейкхолдери – представники агробізнесу розкрили особливості й сучасні тренди розвитку маркетингової діяльності їх компаній. Гаранти освітніх програм спеціальності «Маркетинг» (ОС молодший бакалавр, бакалавр, магістр) презентували зміни, що відбулися в програмах, які вводяться в дію з 01.09.2023 р., та в процесі обговорення з іншими учасниками зібрання визначили напрями вдосконалення змістовного наповнення фахових освітніх компонентів, а також методів і засобів навчання. В межах заходу відбулася екскурсія на дослідні поля, під час якої студенти дізналися про особливості формування товарної політики ТОВ «ДСВ-Україна».

Колектив кафедри маркетингу та студенти щиро вдячні стейкхолдерам за конструктивну співпрацю та сподіваються на подальший її розвиток.