+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 13 квітня 2023

Психологічний онлайн-вебінар „Збереження психічного здоровя в умовах воєнного часу”

Психологічна служба Уманського національного університету «Довіра» систематично співпрацює з викладачами та студентами університету. Так, в рамках заходів сприяння розвитку викладацької майстерності науково-педагогічних працівників Уманського національного університету садівництва 13 квітня 2023 р. відбувся онлайн-вебінар на тему „Збереження психічного здоров’я в умовах воєнного часу”,  спікером якого виступала  практичний психолог-консультат вищої категорії Валентина Мазуренко.  Викладачі кафедри маркетингу доценти Макушок О.В. та Корман І.І. активно долучилися до даного заходу.

Доповідач акцентувала увагу на тому, що психологічний стан та психічне здоров’я під час військових дій є вкрай важливим. Багато людей переживають виснаження, спустошення, втому, відчувають тривогу й паніку. Виходячи з цього, психологиня сформулювала корисні поради, як опанувати себе в критичних умовах, як допомогти близьким та підтримувати здоровий психічний стан в критичних умовах. Окрім того, надала практичні лайфхаки як боротися з перевтомою, впоратись з панікою та тривогою таборотись з апатією в складних життєвих ситуаціях в умовах воєнного часу.

Зустріч пройшла в  атмосфері психологічного комфорту, позитивної енергетики, взаєморозуміння та гармонії. Кафедра маркетингу щиро вдячна Валентині Мазуренко за співпрацю і професійну допомогу науково-педагогічним працівникам!