+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 25 квітня 2018

Секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової конференції, приуроченої 215-річчю від дня народження О.Д.Нордмана

25 квітня 2018 року на кафедрі маркетингу проведено секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової конференції, приуроченої 215-річчю від дня народження О.Д. Нордмана.

В роботі секції взяли участь 24 студенти та 11 викладачів кафедри маркетингу. Протягом її роботи було заслухано  і обговорено наукові доповіді студентів, в яких знайшли відображення наступні проблемні питання: особливості маркетингу в управлінні сільськогосподарськими підприємствами; теоретичні аспекти оцінки конкурентоспроможності аграрних підприємств; формування товарного асортименту підприємств; розвиток маркетингового стратегічного планування в сільськогосподарських підприємствах; дослідження особливостей поведінки споживачів; особливості управління брендами та інші.

Найкращими визнано доповіді студентів:

І місце –    Гасюк В.В. (21 к-ма група)

Волков Н.М. (21-о група)

ІІ місце –   Пероговська В.О. (11 м-ма група)

ІІІ місце – Косєвич Д.М. (41-ма група)

Керівник секції д.е.н. Пенькова О.Г. подякувала всім учасникам за активну участь у роботі секції і запропонувала оформити матеріали своїх досліджень у вигляді статей з опублікуванням їх у збірнику студентських наукових праць.

 

 

 

Тетяна Бортник, доцент кафедри маркетингу