+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 04 березеня 2021

Спільна лекція зі стейкхолдером-роботодавцем - рекламною агенцією "Красновид""

4 березня 2021 року доцентом кафедри маркетингу Ольгою Макушок була проведена відкрита лекція з дисципліни «Маркетинг» на тему: «Поняття комплексу маркетингу» для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти із залученням стейхолдера – співвласниці рекламної агенції «Красновид» Юлією Красновид. Основними напрямами діяльності агенції є: рекламна поліграфія, сувенірна продукція, брендування одягу тощо. Її клієнти – середній та великий бізнес.
Юлія розповіла студентам спеціальності «Маркетинг» історію розвитку своєї агенції «Красновид», що бере початок ще у 2004 році. Поділилася особливостями та тонкощами формування маркетингової стратегії рекламної агенції з використанням новітніх технологій інструментарію маркетингу.
Виходячи з власного досвіду, співвласниця «Красновид» надала декілька порад для майбутніх маркетологів щодо їх професійного розвитку, акцентувавши уваги на постійному самонавчанні та саморозвитку у поєднанні з базовими знаннями, отриманими під час навчання в університеті.
Аудиторія зацікавлено слухала презентацію спікера, після чого студенти поставили запитання, які їх турбували у сфері рекламного бізнесу та отримали вичерпні відповіді.

Ольга Макушок, к.е.н., доцент кафедри маркетингу