+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 13 жовтня 2020

Спільна виховна година присвячена проблемі дотримання норм академічної доброчесності

13 жовтня на кафедрі маркетингу відбулася спільна виховна година для здобувачів І та ІІ курсів початкового (короткого циклу) та першого рівнів вищої освіти спеціальності "Маркетинг" за участі їх кураторів. Старший куратор кафедри маркетингу, доцент Діана Соковніна ознайомила студентів із кодексом академічної доброчесності Уманського національного університету садівництва (https://www.udau.edu.ua/assets/files/legislation/polozhennya/2019/kodeks-akademichnoi-dobrochesnosti-unus-2019-1.pdf) та алгоритмом дій у разі виявлення фактів її порушення.

Відповідальна за наукову роботу на кафедрі маркетингу, старший викладач Ольга Семенда навела приклади дій, що вважаються порушенням академічної доброчесності здобувачами вищої освіти: академічний плагіат та самоплагіат; фабрикація та фальсифікація результатів наукових досліджень; обман, списування, хабарництво тощо.

Студенти погодилися з необхідністю дотримання етики академічних взаємовідносин, що сприятиме розвитку їх компетентностей та становлення як висококваліфікованих фахівців.