+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 15 березеня 2018

Співпраця кафедри маркетингу зі школярами Христинівської спеціалізованої школи №1

15 березня 2018 року відбулась чергова зустріч викладачів кафедри маркетингу та представників колективу Христинівської спеціалізованої школи №1 ім. О.Є.Корнійчука. В процесі зустрічі було обговорено проблему відповідності майбутньої професії потребам ринку праці України і здібностям школяра та наголошено на необхідності розвитку в школярів таких особистісних якостей як креативність мислення, громадська активність, ініціативність, бажання освоювати нові сфери діяльності.

Саме такими є учні Христининівської спеціалізованої школи №1 Полонська Ольга і Нестерук Марія, які посіли призові місця за результатами конкурсу «Реклама освітніх послуг», що був ініційований кафедрою маркетингу УНУС. Дівчат було нагороджено цінними призами (портативний зарядний пристрій і навушники).

Ольга Полонська, учениця 9-го класу зазначила, що взяти участь у конкурсі її спонукала наявність практичного досвіду у створенні рекламних роликів. Професія маркетолога для Ольги є цікавою, адже це дослідження ринку, реклама, спілкування з клієнтами, вивчення їх потреб і вона планує продовжувати розвиватися в даному напрямку. На її думку, участь в таких конкурсах дає можливість проявити здібності, спробувати власні сили, подивитися роботи інших учасників, а також отримати цінні призи. Ольга зазначила, що їй сподобалися всі роботи, які пройшли конкурсний відбір, а найбільше роботи Нестерук Марії та Дрозд Аліни. Також відмітила, що оцінювання конкурсу було об’єктивним і справедливим.  Ольга вдячна всім, хто голосував за її роботи.

Інша учасниця конкурсу, учениця 7-Б класу Нестерук Марія зазначила, що спочатку була не впевнена чи буде цікавою її робота членам конкурсної комісії та іншим учасникам конкурсу. Але вирішила спробувати свої сили і надзвичайно зраділа, коли дізналася, що її робота посіла перше місце.

На думку Марії всі роботи учасників конкурсу «Реклама освітніх послуг» заслуговують на увагу, а найбільше їй сподобались роботи Ольги Полонської та Аліни Дрозд.

Марія та Ольга висловили вдячність всім, хто підтримав їх роботи в мережі Фейсбук на сторінці кафедри маркетингу УНУС.

Викладачі кафедри маркетингу вручили подяку педагогічному колективу Христинівської спеціалізованої школи №1 від імені декана факультету економіки і підприємництва УНУС Нестерчук Ю.О. за внесок у формування креативних, активних особистостей.

Директор школи Лариса Олександрівна Трясучкіна подякувала колективу УНУС за проведення цікавих заходів, що дозволяють розкрити творчий потенціал школярів і зорієнтувати їх щодо вибору майбутньої професії.

 

 

Оксана Пенькова, д.е.н., завідувач кафедри маркетингу,

Ірина Корман, к.е.н., старший викладач кафедри  маркетингу