+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 07 грудня 2015

Участь студентів-маркетологів у Міжнародному конкурсі реклами – складова професійної підготовки

2-4 грудня 2015 року в м.Одеса проводився Міжнародний конкурс реклами для студентів і школярів «Реклама-фест», організаторами якого були студенти та викладачі кафедри маркетингу Одеського національного економічного університету. На конкурсі були представлені роботи учасників з 16 міст, у тому числі з Києва, Харкова, Одеси, Полтави, Сум, Білої Церкви, Кривого Рогу та ін.

Кафедра маркетингу Уманського НУС була представлена на конкурсі численною делегацією з викладачів та студентів І-ІV курсів.

Фестиваль розпочався  з демонстрації найкращих зразків рекламної  продукції відомих світових виробників. Конкурсна програма передбачала дві номінації – друкована рекламна продукція і рекламні відеоролики. На розгляд журі було подано понад 150 робіт в першій номінації, і понад 50 відеороликів, у тому числі і роботи студентів Уманського НУС Власюка Дениса (31-ма група) та Дєньгіна Віталія (41-ма група), які не поступалися роботам інших учасників.

Захід проходив у дружній атмосфері. Студенти мали змогу поспілкуватися зі своїми колегами з інших вузів, перейняти досвід організації і проведення подібних заходів, отримати позитивні емоції від самого фестивалю.

 

Ірина Корман, кандидат економічних наук, викладач кафедри маркетингу