+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 20 січня 2022

Участь у конкурсі «Соціально-відповідальне ведення бізнесу – складова сталого розвитку»

У рамках «Тижня прав людини в сфері бізнесу», ініційованого Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини, Центр перспективних досліджень і співробітництва з прав людини у сфері економіки Державної установи «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України», Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, Донецький науковий центр НАН України та МОН України, громадська організація «Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення» проводили Всеукраїнський конкурс наукових робіт «Соціально відповідальне ведення бізнесу – складова сталого розвитку» для здобувачів вищої освіти та молодих учених України.

Основна мета Конкурсу – підтримка обдарованої молоді та створення умов для її творчого зростання, активізація науково-дослідної роботи молоді, зокрема з проблематики соціального відповідального ведення бізнесу.

У конкурсі брали участь 159 учасників з різних вищих навчальних закладів України.

Свою роботу на конкурс готувала і студентка 31-ма грпи Уманського НУС Надія Поляруш. Тема роботи: «Соціальна відповідальність бізнесу на прикладі ФГ «Агрофірма «Базис».

Всі учасники Конкурсу, чиї роботи були прийняті  до участі у Конкурсі, та роботи яких відповідають вимогам щодо якості, отримають друковані сертифікати учасника Конкурсу.

 

Ірина Корман, доцент кафедри маркетингу