+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 26 жовтня 2020

V ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ «СТАНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТОК МАРКЕТИНГУ В УКРАЇНІ: ВІД ТЕОРІЇ ДО ПРАКТИКИ»

23 жовтня кафедрою маркетингу Уманського національного університету садівництва спільно з Поліським національним університетом проведено V Всеукраїнську науково-практичну Інтернет-конференцію «Становлення та розвиток маркетингу в Україні: від теорії до практики».

Метою конференції є розвиток науки, а через неї й практики, поширення знань серед зацікавлених студентів, аспірантів, молодих вчених та практикуючих маркетологів.

Оргкомітет конференції:

-  відповідальний редактор: НЕСТЕРЧУК Ю.О. – д.е.н., професор, декан факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва

-  заступники відповідального редактора: ПЕНЬКОВА О.Г. – д.е.н., доцент, завідувач кафедри маркетингу Уманського національного університету садівництва та ЗІНОВЧУК В.В. – д.е.н., професор, завідувач кафедри маркетингу Поліського національного університету, заслужений діяч науки і техніки України, почесний працівник системи продуктивності АПК України (ІІ і ІІІ ступенів)

-  відповідальний секретар: СЕМЕНДА О.В. – к.е.н., ст. викладач кафедри маркетингу Уманського національного університету садівництва.

В конференції взяли участь студенти, магістри, аспіранти та науково-педагогічні працівники. Результати конференції опубліковано в збірнику тез.