+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 06 вересня 2017

Всеукраїнська науково-практична конференція «Кооперативні читання-2017»

Доцент кафедри маркетингу Макушок Ольга Василівна  взяла  участь у  Всеукраїнській науково-практичній конференції «Кооперативні читання-2017» присвяченій 60-річчю з дня народження відомого вченого-кооператора професора В.В. Зіновчука, яка  відбулася 2 вересня у Житомирському національному агроекологічному університеті. Метою конференції було ознайомлення з результатами наукових досліджень та обмін думками щодо вирішення актуальних проблем розвитку сільськогосподарської кооперації в Україні.

Учасниками конференції були провідні вітчизняні та зарубіжні вчені, фахівці в сфері сільськогосподарської обслуговуючої кооперації – академіки Саблук П.Т., Лупенко Ю.О., Малік М.Й., Молдаван Л.В., Корінець Р., Бородіна О.М., а також представники Литви – Юліус Раманаускас, Президент Литовської асоціації кооперативів Йонас Кузмінскас, науковці-кооператори та ін.

О.В. Макушок особисто та від імені науково-педагогічного колективу Уманського НУС, в особі ректора професора О.О. Непочатенко, привітала свого наукового керівника, наставника з ювілеєм та побажала подальших професійних успіхів та особистих творчих досягнень у розвитку аграрної науки.

За результатами конференції обговорено та ухвалено резолюцію, яка у подальшому буде спрямована до відповідних органів державної влади, наукової громадськості та сільських кооперативів.

 

Ольга Макушок, доцент кафедри маркетингу