+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 11 вересня 2020

ЗГУРТОВАНІСТЬ СТУДЕНТСЬКОГО КОЛЕКТИВУ – ЗАПОРУКА УСПІХУ В НАВЧАННІ

Неможливо зробити всю роботу одному, час від часу все одно доводиться звертатися за допомогою до іншої людини. У згуртованому колективі взаємодопомога – це запорука успіху, адже без підтримки буде досягнута лише маленька мета, яку поставив кожен, але колективна залишиться на нульовому рівні. Надзвичайно важливе питання згуртованості в навчальному колективі, адже від рівня розвитку студентського колективу, ступеня його згуртованості залежить ефективність навчання всієї групи, а також психологічний комфорт кожного її члена.

З метою згуртованості студентів-маркетологів 21-ма і 21 мб-ма груп факультету економіки і підприємництва під керівництвом практичного психолога Уманського національного університету садівництва Валентини Мазуренко та куратора доцента Ольгою Макушок був проведений open-air психологічний тренінг на тему «Разом – ми сила! ».

Тренінг сприяв розвитку комунікативної компетенції студентів, формуванню командного духу шляхом згуртування групи, розвитку відповідальності та внеску кожного учасника у вирішенні спільних завдань, усвідомленню себе частиною команди.

Куратор 21-ма і 21 мб-ма груп, доцент О.В. Макушок