+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 06 вересня 2016

Знайомство першокурсників з адміністрацією університету

6 вересня під час проведення виховних годин відбулася традиційна зустріч студентів-першокурсників, в тому числі маркетологів 11-МА групи і 11-МАК групи та їх кураторів, з адміністрацією університету.

Ректор університету, професор Олена Непочатенко познайомила аудиторію із членами ректорату, донесла інформацію про університет, його підрозділи та навчально-матеріальну базу, розповіла першокурсникам про традиції та наукові надбання навчального закладу.

Про роботу Центру культури і виховання студентів розповіла старший викладач Наталія Шаповаленко та запросила першокурсників до творчої родини.

Завідувач кафедри фізичного виховання та психолого-педагогічних дисциплін Іван Чорнобаб ознайомив студентську аудиторію із функціонуванням спортивних секцій, які діють при кафедрі, та перемогами спортсменів університету на чемпіонатах різних рівнів.

Викладач військової кафедри Валерій Цкітішвілі розповів про умови вступу та навчання на військовій кафедрі.

Декан факультету економіки та підприємництва, професор Юлія Нестерчук в ході зустрічі побажала студентам наполегливо і старанно навчатися та брати активну участь у житті університету.

В кінці зустрічі студенти визначилися, які секції та гуртки вони будуть відвідувати після занять та заповнили анкети. Зустріч була обопільно дружньою та плідною.

 

Ольга Макушок, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу