+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 16 травня 2019

Зустріч з випускниками ВПС Ананьївського аграрно-економічного коледжу Уманського НУС

16 травня 2019 року в рамках проведення тижня факультету економіки і підприємництва «Spring challenge 2019» на кафедрі маркетингу відбулася зустріч з випускниками ВПС Ананьївського аграрно-економічного коледжу Уманського НУС з метою ознайомлення майбутніх абітурієнтів із життям університету та спеціальностями навчального закладу.

 Під час знайомства відвідувачі отримали інформацію про особливості підготовки студентів за спеціальністю «Маркетинг», а також дізналися про професію маркетолога. Окрім того було продемонстровано проекти та відео-ролики студентів-маркетологів І-V курсів  в сфері рекламної діяльності.

Завідувач кафедри маркетингу Пенькова О.Г. акцентувала увагу гостей на тому, що маркетингова освіта найповніше відповідає сучасним вимогам кар'єрного зростання: чим вища управлінська посада, тим більшого значення набувають маркетингові знання. Навчаючись в Уманському НУС на спеціальності «Маркетинг» Ви можете отримати не тільки якісне навчання, професійне викладання, індивідуальний підхід, сучасні навчальні аудиторії і бібліотеку, а й насолодитися красивими краєвидами парку, прийняти участь у різні святкові заходи та поспілкуватися із успішними підприємцями.

Тому, обравши навчання за спеціальністю «Маркетинг» на факультеті «Економіки і підприємництва», Ви отримуєте гарантію успішного працевлаштування та професійного росту.

Випускники ВПС Ананьївського аграрно-економічного коледжу Уманського НУС отримали позитивні враження від зустрічі, що підтвердили їх схвальними відгуками та фото сесією на згадку.

 

 В.А. Лементовська, доцент кафедри маркетингу