+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 08 жовтня 2024

ЕКСКУРСІЯ У СВІТ СТАРОДРУКІВ: ДОСВІД СТУДЕНТІВ-МАРКЕТОЛОГІВ

В межах вивчення дисципліни «Основи наукових досліджень та академічна доброчесність» студенти 11-ма групи спеціальності «Маркетинг» Уманського національного університету садівництва мали можливість глибше ознайомитися з роботою університетської бібліотеки. Це був важливий крок для здобувачів у напрямку розвитку академічної культури та здобуття навичок наукових досліджень.

Зустріч розпочалася із презентації, яку провела Наталія РОМАНИЦЬКА, ознайомивши студентів із загальною організацією роботи бібліотеки, її відділами, а також ресурсами, які можуть бути корисними під час підготовки до навчальних та наукових проєктів. Особливу увагу було приділено читальному залу та додатковій зоні для відпочинку, яка є сучасним та комфортним простором для студентів.

Наталія МИХАЙЛОВА провела захопливу екскурсію бібліотекою, під час якої студенти мали можливість побачити унікальні стародруки з колекції університету. Це дало їм можливість торкнутися історії книгодрукування та усвідомити важливість збереження культурної та наукової спадщини, надало глибоке розуміння важливості збереження і дослідження старовинних книг у контексті наукових досліджень. Під час огляду стародруків студенти мали можливість побачити книги, які є справжніми раритетами, створеними руками майстрів минулих століть. Стародруки, представлені під час екскурсії, містили багаті ілюстрації, що дозволило заглибитися в світ естетики та історії друкованого мистецтва.

Після завершення екскурсії студенти поділилися своїми враженнями. Багато хто з них відзначив, що стародруки – це не просто книги, а джерела натхнення для сучасних науковців і маркетологів. Ця подія стала не просто частиною навчальної програми, а й важливим етапом у формуванні майбутніх науковців, які цінують чесність, етику та відповідальність у своїй професійній діяльності.

 

Ольга СЕМЕНДА, к.е.н., доцент кафедри маркетингу

Останні новини

Всі новини