+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 13 березеня 2024

Вітаємо з перемогою у літературному конкурсі

9 березня 2024 року під час «Шевченківських читань» Уманська міська рада відзначила найбільш обдарованих молодих письменників. Конкурс, що проводився у двох номінаціях – «Проза» та «Поезія», привернув увагу та зібрав найбільш талановитих представників літературної молоді.

У віковій категорії від 14 до 22 років перше місце у номінації «Проза» посів студент 21мб-ма групи спеціальності Маркетинг Уманського національного університету садівництва Віталій Корман.

Вітаємо Віталія та бажаємо йому подальших творчих звершень, які не лише збагатять нашу літературну спадщину, але й принесуть нові ідеї та враження в мир маркетингу та літератури.

Останні новини

Секційне засідання кафедри маркетингу  студентської наукової конференції, приуроченої 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Й.К. Пачоського Читати повністю

Секційне засідання кафедри маркетингу студентської наукової конференції, приуроченої 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Й.К. Пачоського

Читати повністю

Всі новини