+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 29 листопада 2023

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Маркетинг»

29 листопада 2023 року на кафедрі маркетингу Уманського національного університету садівництва відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Маркетинг» серед студентів 2-4 курсу факультету економіки і підприємництва.

Мета олімпіади - підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошук обдарованої студентської молоді, стимулювання її творчої праці, активізація науково-дослідної роботи студентів університету.
В проведенні І туру Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Маркетинг» взяли участь 46 студентів. Завдання складалися з двох блоків: тестові завдання з використанням платформи MOODLE та ситуаційні задачі з дисциплін фахової підготовки студентів спеціальності «Маркетинг».
Перевірка завдань, виконаних учасниками олімпіади, показала належний рівень засвоєння знань з дисципліни «Маркетинг».
Комісією кафедри маркетингу у складі Пенькової О.Г., Семенди О.В., Харенко А.О., Макушок О.В було оголошено переможців, які показали найвищий рівень підготовки:
1-е місце Баданюк Влада Юріївна, 41-ма група;
2-е місце Давидчук Ярослав Володимирович, 31-ма група;
3-е місце Щербакова Анжела Олександрівна, 31-пт група.
Переможців запропоновано відзначити грамотами і рекомендувати для участі в ІІ турі Всеукраїнської олімпіади.

Ольга Семенда, к.е.н., доцент кафедри маркетингу

Останні новини

Секційне засідання кафедри маркетингу  студентської наукової конференції, приуроченої 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Й.К. Пачоського Читати повністю

Секційне засідання кафедри маркетингу студентської наукової конференції, приуроченої 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Й.К. Пачоського

Читати повністю

Всі новини