+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 22 серпня 2024

ПЕРША ЗУСТРІЧ ВСТУПНИКІВ ОСВІТНЬОГО РІВНЯ «БАКАЛАВР» СПЕЦІАЛЬНОСТІ 075 «МАРКЕТИНГ»

22 серпня відбулася перша зустріч вступників освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 075 «Маркетинг» із деканом факультету економіки та підприємництва Юрієм ЦИМБАЛЮКОМ. Під час зустрічі здобувачі вищої освіти мали можливість познайомитися зі своїм куратором та одногрупниками, обговорити навчальний процес та дізнатися про подальші кроки на шляху до отримання освіти. Декан факультету підкреслив важливість якісної освіти у сучасному світі та закликав студентів активно здобувати знання, адже саме вони є ключем до успіху в майбутній професійній діяльності.

Кураторську підтримку для студентів спеціальності 075 «Маркетинг» буде здійснювати досвідчений викладацький склад: в 11-ма групі – к.е.н., доцент Ольга СЕМЕНДА, 11к-ма групі – к.е.н., доцент Ольга МАКУШОК. Обидві кураторки готові підтримувати студентів на їхньому навчальному шляху, допомагаючи їм адаптуватися до університетського життя та досягати академічних успіхів.

Студенти відзначили, що зустріч надихнула їх на активну участь у навчальному процесі та налаштувала на продуктивний навчальний рік. Зустріч завершилася на позитивній ноті, створивши міцний фундамент для подальшої співпраці та навчання, стала першим кроком до створення дружньої та продуктивної атмосфери в академічній групі.

 

Ольга СЕМЕНДА, к.е.н., доцент кафедри маркетингу

Останні новини

Всі новини