+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 11 жовтня 2023

Зустріч зі студентами Ананьївського аграрно-економічного фахового коледжу

Розвиток освіти та вищої школи завжди потребує привертання та зацікавленості молодого покоління. 11 жовтня відбувся вже традиційний візит студентів Ананьївського аграрно-економічного фахового коледжу на кафедру маркетингу Уманського національного університету садівництва. Ця подія не лише допомагає встановити зв'язок між навчальними закладами, але й надає можливість майбутнім абітурієнтам ознайомитися з умовами та можливостями навчання в Уманському НУС.

Під час зустрічі студенти спеціальності маркетинг Уманського НУС розповіли про особливості навчання в університеті, про заходи, в яких вони брали участь під час навчання, відповіли на запитання гостей.

Візит студентів Ананьївського аграрно-економічного фахового коледжу на кафедру маркетингу Уманського національного університету садівництва – це не лише можливість для обміну досвідом та інформацією між освітніми закладами, але і шанс для абітурієнтів відкрити нові перспективи для майбутнього. Ця традиція сприяє збагаченню студентського життя, підвищенню інтересу до вищої освіти та покращенню співпраці між училищами.

Бажаємо всім студентам успішного навчання та реалізації своїх амбіцій!

Ірина Корман, к.е.н., доцент кафедри маркетингу

Останні новини

Секційне засідання кафедри маркетингу  студентської наукової конференції, приуроченої 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Й.К. Пачоського Читати повністю

Секційне засідання кафедри маркетингу студентської наукової конференції, приуроченої 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Й.К. Пачоського

Читати повністю

Всі новини