+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 18 вересня 2024

СПОРТИВНА МОЛОДЬ – ЗДОРОВА НАЦІЯ

17 вересня 2024 року у Білогрудівському лісі відбулися заходи, присвячені XV Дню здоров’я під гаслом «Спортивна молодь – здорова нація». Традиційно це свято збирає студентів, які хочуть активно та весело провести час на природі, займаючись спортом, відпочиваючи від навчальних буднів і зміцнюючи командний дух.

Цьогоріч у заходах брали активну участь студенти-маркетологи разом зі своїм куратором Ольгою СЕМЕНДОЮ. Програма заходу включала безліч естафет, спортивних змагань та творчих конкурсів.

Заряджені позитивним настроєм та емоціями, учасники після змагань зібралися навколо мангалу, щоб поспілкуватися, поділитися враженнями від події та насолодитися приготованими власноруч стравами. Цей момент став кульмінацією дня, коли студенти могли відпочити після активного дня та зміцнити дружні зв’язки.

Особливу увагу було приділено найактивнішим студентам, які проявили себе на змаганнях. Богдан Марченко, Олена Куделя та Дарина Юрченко отримали грамоти від деканату за їхні спортивні досягнення та ентузіазм. Їхні зусилля стали прикладом для інших учасників, показавши, що спорт і здоровий спосіб життя є важливою частиною молодіжної культури.

Захід залишив приємні враження у всіх і ще раз нагадав про те, що активне та здорове життя – запорука успіху і міцної нації.

Ольга СЕМЕНДА, к.е.н., доцент кафедри маркетингу

Останні новини

Всі новини