+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 17 квітня 2024

Смарт-стратегія на корті: маркетологи УНУС відкривають нові горизонти в СРК «Амарант»

На кафедрі маркетингу відбулася захоплююча виховна година для студентів, присвячена злиттю двох найцікавіших світів - спорту та маркетингу. Під час заходу "Теніс і маркетинг" наші студенти відкрили для себе нові перспективи розвитку та вивчили, як принципи успішного брендингу можуть застосовуватися у спортивній індустрії.

Один із найцікавіших моментів заходу став майстер-клас з тенісу, який провели досвідчені тренера у спортивно-розважальному комплексі "Амарат". Студенти отримали унікальну можливість покращити свої спортивні навички та вивчити стратегії успіху прямо на кортах комплексу.

Крім практичних занять, виховна година стала часом для розвитку софт-скілів у студентів. Комунікація у групі, лідерство, співпраця - всі ці навички були вдосконалені під час заходу. Спільний досвід і спілкування з тренерами та однодумцями не лише збагатили знання учасників, але й зміцнили командний дух.

Захоплені студенти поділилися своїми враженнями від майстер-класу: "Це було неймовірний досвід! Ми не лише покращили свої спортивні навички, а й зрозуміли, наскільки важливо працювати в команді для досягнення спільних цілей", - зазначив Максим ЛЕВЧЕНКО.

Виховна година "Великий теніс і маркетинг" стала часом для занурення у захопливий світ спорту та вивчення його з позиції маркетингу. Ми впевнені, що такі заходи допомагають нашим студентам розвивати не лише професійні навички, але й особистість в цілому.

Валентина ЛЕМЕНТОВСЬКА, к.е.н., доцент кафедри маркетингу

Останні новини

Секційне засідання кафедри маркетингу  студентської наукової конференції, приуроченої 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Й.К. Пачоського Читати повністю

Секційне засідання кафедри маркетингу студентської наукової конференції, приуроченої 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Й.К. Пачоського

Читати повністю

Всі новини