+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 13 жовтня 2023

Спортивний дух і командна взаємодія: волейбольна гра між студентами факультету економіки та підприємництва

12 жовтня 2023 року спортивна зала Уманського НУС стала ареною для захопливої волейбольної гри між студентами чотирьох конкуруючих команд факультету економіки та підприємництва. Студенти-маркетологи брали активну участь у заході. Частина увійшла до складі команд «Стріла» та «Спортивні веселуни», інша частина були активними вболівальниками.

Гра відзначилася не лише енергією, а й напруженістю та емоційністю, дозволила продемонструвати спортивні навички та вміння планувати й реалізовувати стратегію та тактику. Надзвичайно важливою була комунікація, і всі команди показали вміннями ефективної взаємодії.

Після тривалої боротьби команди «Стріла» та «Спортивні веселуни» вибороли ІІІ та ІV місце відповідно. Учасники команд та вболівальники студенти-маркетологи долучилися до збору коштів на потреби ЗСУ Громадської організації «4.5.0».

Ця гра стала важливою подією та показала, як органічно поєднуються різні аспекти студентського життя – спорт, командна робота, соціальна відповідальність.

Останні новини

Секційне засідання кафедри маркетингу  студентської наукової конференції, приуроченої 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Й.К. Пачоського Читати повністю

Секційне засідання кафедри маркетингу студентської наукової конференції, приуроченої 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Й.К. Пачоського

Читати повністю

Всі новини