+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 08 травня 2024

Підвищення компетентності викладачів кафедри маркетингу через участь у майстер-класі з використання штучного інтелекту

Викладачі кафедри маркетингу Ірина КОРМАН та Ольга СЕМЕНДА взяли участь у майстер-класі «Штучний інтелект – поповнення шкатулки цифрових інструментів сучасного педагога», що проводився Інститутом цифровізації освіти НАПН України.

Під час майстер-класу було розглянуто потреби сучасного викладача щодо інструментів штучного інтелекту, добір інструментів штучного інтелекту у роботі викладача. Надано практичні рекомендації щодо того, як подолати страх, почати використовувати, і навчитись критично добирати інструменти ШІ викладачем.

Учасники майстер-класу виконували практичні завдання щодо використання інструментів штучного інтелекту в освітньому процесі та ділилися власним досвідом.

Участь в майстер-класі "Штучний інтелект – поповнення шкатулки цифрових інструментів сучасного педагога" стала важливим кроком для викладачів кафедри маркетингу у підвищенні їхньої компетентності в області використання інноваційних технологій в освітньому процесі. Здобуті знання та практичні навички дозволять їм ефективніше впроваджувати штучний інтелект у своїй педагогічній діяльності та підвищувати якість навчання для студентів.

Ірина КОРМАН, к.е.н., доцент кафедри маркетингу

Останні новини

Всі новини