+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 29 березеня 2024

РОЗВИТОК ТАЛАНТУ ТА ОБМІН ІДЕЯМИ: УЧАСТЬ СТУДЕНТІВ КАФЕДРИ МАРКЕТИНГУ У МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

Студентська наукова праця є важливою складовою освітнього процесу, і кафедра маркетингу Уманського НУС завжди стимулює та підтримує активну участь студентів у наукових заходах. Зокрема участь у конференціях допомагає розвивати професійні навички та поглиблювати знання.

29 березня 2024 р. здобувачі першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності 075 «Маркетинг» взяли участь у V Міжнародній студентській конференції «Концепт науки XXI: стратегії, методи та наукові інструменти». Захід відбувся в місті Кривий Ріг, Україна. Двоє талановитих студентів – Андрій Худєєв та Максим Дерлеменко, презентували свої дослідження на тему сучасних тенденцій у маркетингу та логістиці. Участь у подібних конференціях є важливою для особистого та професійного зростання, це допомагає їм знайти нові ідеї для своїх досліджень і є важливим етапом у їхньому професійному розвитку та становленні як майбутніх лідерів у галузі маркетингу. Після успішної участі у конференції студенти планують продовжувати свої дослідження та розвивати проекти, над якими вони працювали.

Ця подія ще раз підтвердила, що студенти кафедри маркетингу є активними, цілеспрямованими та готовими до нових викликів. Науково-педагогічний склад кафедри маркетингу Уманського НУС пишається їхніми досягненнями та впевнені, що вони досягнуть ще більшого успіху у майбутньому.

Ми віримо в потенціал кожного студента і пишаємося їхніми досягненнями!!!

 

Останні новини

Секційне засідання кафедри маркетингу  студентської наукової конференції, приуроченої 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Й.К. Пачоського Читати повністю

Секційне засідання кафедри маркетингу студентської наукової конференції, приуроченої 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Й.К. Пачоського

Читати повністю

Всі новини