+38 (04744) 3-18-24
Меню
Остання редакція: 22 березеня 2024

«Профілактика синдрому професійного вигорання»: вебінар від практичного психолога

Забезпечення високої якості освітнього процесу є багатогранним аспектом діяльності будь-якого закладу вищої освіти. Особливе місце при цьому належить психологічному стану науково-педагогічних працівників. Їх професійна діяльність завжди вважалася однією з найбільш емоційно напружених, що пов’язано з великою кількістю непередбачуваних та неконтрольованих комунікативних ситуацій, високою мірою особистісної відповідальності, а в останній час і  впливом військових дій. Все це передбачає, що НПП знаходяться в емоційно насиченій атмосфері під час інтенсивного й тісного спілкування із здобувачами освітніх послуг, батьками, колегами, що призводить до емоційного вигорання.

В даному контексті значна увага в Уманському національному університеті садівництва приділяється реалізації профілактичних заходів із запобігання подібних ситуацій.

Так, 19 березня 2024 року практичним психологом університету Валентиною МАЗУРЕНКО, за підтримки адміністрації, було проведено онлайн-вебінар на тему «Профілактика синдрому професійного вигорання», в якому взяли участь і співробітники кафедри маркетингу. Такі заходи не лише сприяють підвищенню психологічної стійкості науково-педагогічних працівників, а й дозволяють їм надавати психологічну підтримку здобувачам і створювати комфортне освітнє середовище.

  

Андрій ХАРЕНКО, к.е.н., доцент кафедри маркетингу

Останні новини

Секційне засідання кафедри маркетингу  студентської наукової конференції, приуроченої 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Й.К. Пачоського Читати повністю

Секційне засідання кафедри маркетингу студентської наукової конференції, приуроченої 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Й.К. Пачоського

Читати повністю

Всі новини